FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

30 July 2010

Get To Know You Giveaway By The Cottage Series


 teruja amat nak join giveaway kali neh
mana tahu dapat hadiah

SKII Travel Pack (Mini Size)
 

oleh

Berminat? caranya amat mudah. . . . . .

1) Be my follower (saya lebih suka istilah friends sebenarnya)

ai sudah jadi frens kamu
harap kamu jua sudi jadi frens saya...

2) Buat entry khas dan jawab soalan2 cepumas berikut:

okeh

i) kenalkan diri anda secara ringkas

nama ai yang di daftarkan adalah noor elisa
ada yang panggil ai lisa, ada yang panggil ai elise/lis sahaja
tapi kebanyakan rakan-rakan panggil ai elise/lis

ada yang kata ai sombong
padahal ai memang jenis yang tak reti nak startkan sesuatu perbualan/perhubungan
tapi percayalah kata bidalan inggeris
'to know me
is to ♥ me'
hehehehehehe

ii) apa barang yang mesti ada dalam beg/handbag anda?

ada 2 +1 barang yang wajib ada dalam henbeg ai

yang pertama adalah
LC cellphone organizer clutch case wallet
[my duwet + kads + henpon]

yang keduanya pula ialah
bag mekap ai
yang mengisi pelbagai jenis barang mekap ai
yang tak seberapa nak ada tuh

yang ketiga neh kalau ai rase perlu baru ai bawak sekali
kalau tak tu, duk dendiam kat umah
ia adalah my LC sunglasess

okeh itu jer rasenya





iii) tuliskan 5 jenama yg anda suka.

a) guess
b) loreal
c) liz clairbone
d) maybelline
e) anggerik avenue


3) Selepas dah buat semua di atas, tinggalkan url anda di dalam komen entry ini sahaja ya... supaya senang saya nak trace balik blog anda....

rojerrrrrr


okey, mudah saja bukan.... saya harap semoga dengan adanya GA ni boleh merapatkan ukhuwwah antara kita semua. Salam perkenalan dari saya!

salam kenal dari ai juge~



Tarikh tutup GA ni ialah pada 31 Julai 2010 ya kawan2....pemenang bertuah akan diumumkan pada 01/08/2010 (insyaallah...)


Jom join ramai2.....


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...