FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

28 July 2010

Contest Hitam Itu Menawan By Miss Yani




 jom join contest

CONTES HITAM ITU MENAWAN
oleh :~



oleh itu, ai mau letak gambar ini okeh


uols yang mau join sila baca syarat yang tertera di bawah ini:-



menjadi follower missyaniabdullah..
done

gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih
gamba bebas janji hitam putih..
neh pun sudah dilaksanakan

buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah
okeh ai akan cerita kenapa ai letak gamba seperti di atas
- ianya adalah kerna ai sedang bergaya dengan spek mata itam
- ai rase perahsan shomey bile menggayakan spek mata itam itew
- last but not least: ai berposing dengan spek mata itam itew adalah kerana ianya sama seperti aksi seperti tuan punya belog yang bergaya dengan spek mata itam jua...adakah ini ayat bodeks? wakakakakaka

kena letakkan banner contes di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah
siappppp

sila tinggalkan link korang di bawah contes ini..senang nak usha
rojerrr

tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
sudah di-tag
mereka yang 'bertuah' adalah


lain-lain hal yang pentings untuk diambil kira:-
"contes bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.

hadiah menanti anda : 1st place - album gamba
2nd place -coklat

selamat mencuba"

 



nota kaki:
entry ini ai publishkan adalah kerana ai teruja mau menjoinkan diri kontes itam itu menawan

2 comments:

mistakEn idEntity said...

cam kenal jer spek tu....
siap ade nama lg...
hahahaha

elise said...

jea
ko tak kenal spek tu...
yg kenal pia jer sbb dia yg tahu kewujudan spek tuh
nama apa erh? tak paham la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...