FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

21 July 2010

Soopa Doopa Bizi~!!!





yearhhh, ai memang super duper busy sepanjang julai ini
terlibat dengan pelbagai function opis
- konvensyen - muzakarah pakar -
- menerima lawatan dari sebuah jabatan di negeri 9 - odit sirim -
urrrgghhh~!!! tolong lah, kekadang rasa nak je jerit kuat-kuat

"S-A-Y-A-P-E-N-A-T~!!!
D-A-N-T-O-L-O-N-G-L-A-H-K-A-L-A-U-B-O-L-E-H-
P-A-U-S-E-K-A-N-M-A-S-A-S-E-K-E-J-A-P-
S-U-P-A-Y-A-S-A-Y-A-B-O-L-E-H-B-E-R-N-A-F-A-S-
D-E-N-G-A-N-T-E-N-A-N-G"

ahahahahaha
tapi itu cuma cerita sains fiksyen yang ridiculous
mana ada remote control yang kita leh kawal masa sesukati ajer neh kan
sudah nyata dan terang

"demi masa
sesungguhnya manusia itu 
di dalam kerugian"

walau cemana ai berharap dan berbuat pelbagai perkara
masa yang lepas memang takkan dapat diputar kembali
even nak pause kan masa barang sesaat pun tak boleh nyer derrrr...
jangan nak mimpi laaaaa
dream on~kata jawanya
wakakakakaka

okeh bek tu de sabjek
ai memang bisi
tu sebab belog ai sudah separa terabai
yang sudi tag ai, terima kasih bebanyak
nanti ai dah free skek, ai kutip tag tersebut yer
apa pun...
alhamdulillah konvensyen pun sudah berlalu
muzakarah pakar pun sudah lepas dengan jayanya
dan tetamu pun sudah pulang dengan dengan senang ati
cuma sekarang neh ai kena fokus sedikit dengan kedatangan oditer dari sirim
yang dijadualkan akan tiba pada minggu depan
urrgghhh, sangat berdebar-debar okeh
dan doakan ai 'lulus' ye masa di odit tu
ahaks~!!!


nota kaki: okeh syura
ai udah hapdet
ihikssss~

(^_^)

2 comments:

virgo_mania said...

ngehngehngeh... ai laikkkk

elise said...

ahahahahaha...
ai buat entry tu mmg ingat kat yu...ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...