FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

06 August 2010

Ini Entry Mintak Simpati~Sila Sediakan Tisu






huwaaaaaaaa...huwaaaaaa...
sedey tau ai
berjejeran air mata mengalir di pipi
huwaaaaaaaaaaaa...

tisu plisssss...
ssrrrooOOOoootttt~!!!

ooOOowwhhh, tak benti ai nanes
huwaaaaaaa...

pasal apa?
pasal mr. hubby tadak diz weken
dia kena otstesen ke cherating
huwaaaaaaaaaaaaa...
ai nanes-nanes mau hekot tapi memang tak buleh
pasai apa? nanti ai bagi reasonnya okeh
bak kata pepatah lama
sayang minik tinggal-tinggalkan
sayang anak tangan-tangankan
so redha je la kena tinggal kan
lagik pun dia pergi 3 ari je pun
tapiiiiiiii...
waaahhh ada tapinya
yang buat ai nanes tammo benti sebab dia hangkut sekali lappy
so tak boleh la ai nak online ke hapdet belog ke hapa ke
huwaaaaaa...

cessssssssssssss
macam la selama neh ai rajin sangat nak hapdet belog taim ujung weken kan?
yapppaaddaaaa...

okeh la, berbalik pada reason napa ai tak boleh hekot
sebab mak & abah nak datang umah ai diz weken
yahhoOOoooo..
huuuyyyyeeaaaahhhhhh~!!!
hepi okeh
so tak le ai kesepian kat umah ujung minggu neh
sebab mak & abah ai ada kat sini
derang ada urgent matters yang kena diselesaikan
eeeiii, beshnya mak & abah nak datang
oooOoooyeeaaahhh~!!!












nota kaki: mula la kat kepala plan macam-macam
agak-agak mau tak ye mak & abah nak duduk lama sikit kat umah ai
at least sampai puasa ke?
ehehehehehehe

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...