FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 October 2010

Birthday Boy & Girl 2010


choc indulgance...shedappppppp...all time fav

senyuman manisssssss dari birthday boy


birthday yang tak sabar nak makan kepshi
sudah menjelingggggg ayam dan whipped potato
ahahahahahaha

makan timeeeee... 

hepi bedey to u...
hepi bedey to u...
hepi bedey to u...



 4-10-10 & 06-10-10

tarikh tersebut adalah ari lahir ai
yang ai sekali kan dengan sambutan birthday eiman

since my mak pun datang umah ai dat day
so ai plan nak buat sambutan hari lahir kecil-kecilan bersama mak n my siblings…
owwwhh, tapi abang dan kakak ipar ai serta abah ai tak ada…
mereka tak dapat nak datang…uhuhuhuhu…
even rase seedy sikit, tak apalah, mak n adik-adik pun sudah cukup membuat ai hepi…
hehehehehe

makanan tak de la meriah mana…wakakaka…
poyos je lebey…
mr. hubby just beli choc indulgence + kepshi jer…
hajat ati nak buat mee goreng
tapi memandangkan memasing udah tak sabar mau makan
hajat ati ai dibatalkan…
maklum la, ini adalah last minit plan…
balik kije terus rushed amik anak-anak, beli kek, singgah kfc…
balik umah pun udah maghrib, mak n adik-adik pun udah sampai…
so, terus le makan-makan after maghrib tuh…

erkkk, gambar birthday girl tade...
uhuhuhuhu...sebab membizi menjadi photoghrapher tak bertauliah
uhuhuhuhu...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...