FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

28 October 2010

Makan-Makan @ Tarbush Restaurant






cemana ai boleh makan kat tarbush restaurant neh?
hahahahaha
ceritanya pada satu malam yang hening
cewahhhh
hening la sangattt kan
mr. hubby yang baru balik dari meeting tetiba ngajak ai dinner kat luar
hoihhhh, rezeki yang sudah terbentang di depan mata usah ditolak
so cepat je la ai bersiap dan menyiapkan anak-anak kan
wakakakakaka
tapi dalam kereta udah pening nak makan kat mana
kejap-kejap terpikir nak makan nasik lemak kg baru la
nak makan kat kelana jaya food court la
nak makan kat subang la, bangsar la, kat klcc la dan ntah mana-mana la yang weols pikirkan
kekdah ad hoc gitu la
hahahaha
last-last ntah pusing mana-mana ntah dan udah pening sendiri sampai ai rase mabuk jalan
mr. hubby drive ke sunway pyramid pulak
wakakakakaka
penattt je tau ai sampai mabuk-mabuk la
sampai pening kepala la memikir makan kat mana
last-last pegi sunway pyramid je kan

so sampai di sana pun ai tanya mr. hubby mau makan apa
dia kata mau makan yang belum pernah try lagik
so dalam berjalan-jalan tu ai nampak restaurant neh
nampak cam besh je
food timur tengah
since weols pun jarang makan-makan dari negara egypt neh
apa le salah try kan
tatau nak makan apa
1st timer datang makan kat restoran neh kan
so kami minta sajesyen dari waitress mana yang patut di cuba
ini lah hasil godaan yang ada
sebelum makan harus amik gambar yer

sila amik gambar dulu yer
1, 2, 3 gotcha~!!!

 mami saya mahu makannnnn...

pisssssssss
  
ooOo yeah, saya mahu makan!!!

starter
kacang kuda + olive oil + ntah hapa
jangan tanya nama, tak ingat
tapi sedap
makan dengan roti

roti yang sedap
roti neh pun sedappp okeh
kekdah orang lapar dah kut
wakakaka

pickles and such

air neh ai ingat
lemon na' na
aku baca ingredient dia
dan aku membayangkan rupe dia cam weird okeh
sekali tu sumpah sedap
wakakakakaka

mixed grilled
serve ngan sos puteh tu


arabic tea

pun jangan tanya nama
ai tak hengat
nasik super sedap
nanes okeh sebab melampau sedap
bagi ai la kan
ayam so so je half lak tu
banyak giler portion dia, strictly for 2 mebi 3 pun enuff kut ngan sorang anak
wakakakaka
tapi kalau tembolok uols besar
tak perlu la kongsi kan...


muka kepochi setelah makanan yang diorder tiba di depan mata
hahahahaha

no picture plissssssssssss...wakakaka

 sekali lagik pissssssssss...tapi ini muka orang sudah kenyang

oOOo yeah sudah kenyangggg~!!!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...