FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

13 October 2010

Skodeng Apa Ada Dalam Henbeg Ai

ai memangggg suka henbeg besarrrrr
lagikkk besar lagikkk bagus
leh ai sumbat macam-macam
maklum la anak dah 2 neh kan
macam-macam bentuk barang ai suka hangkut ke sana sini
tapi yang tak beshnya kalau overload
rase senget bahu nak hangkut henbeg tuh
wakakakakaka
nak buat cemana
sendiri tanggung la hazabnya kan
cuma kekadang ai mintak gak tolong mr. hubby bawakkan henbeg ai
maklumla ai neh suka ikut pepatah lama
"yang ringan sama dijinjang
yang berat sama dipikul"
hehehehehehehe
so nasib la kan...

dan oleh kerana selepas digunakan
ai akan clearkan barang dalam henbeg ai
so inilah hasilnya
tadaaaaaaaaaaaaaaa...

henbeg ai

intro apakah yang ada di dalamnya
 hahahahaha
macam le ada hartun pak karun ye dak...

lampin untuk elham dan towel kecik untuk anak-anak


handphone wallet
[handphone ai dalam purse itu]


beg mekap ai


deodarant ai

coklat pun ada

yang neh ai dapat masa buka pose kat armada hotel pj ari tu
slalu hotel letak towel basah tu kan
hotel tuh letak instant cafe
so amik, letak kat henbeg
terselit kat compartment kecik dalam henbeg ai

sunglasses for mami, eiman & elham

tatau voucher neh valid ke tak
dapat masa pose ari tuh

jam tangan ai
dah lama jam neh
terasa nak jam tangan baru
mr. hubby tammo ke hadiahkan untuk ai jam baruuuuuu
*wink wink*
sambil berharap dia baca belog ai


cincin mas kuneng + mas puteh


kupon parking melaka


note pad


tisu kering


brooch


klip rambut


perfume


pen


cermin untuk tengok bedak ai rata ke tak
gincu ai sememeh ke tak


paper clip pun ada
moskillll, cemana leh ada

resit, call card dan ntah hape kejadah lagik yang ai simpan

tisu basah

minyak yu yee cap limau
kut la anak-anak tetiba meragam kan

perca kain
motif?
hahahahaha
benaunya nak cari tudung yang sama kaler ngan perca tuh


itu pun ai rase ada yang dah dikeluarkan
iaitu:-
sepasang baju persalinan anak-anak





ai memang akan bawak baju spare untuk anak-anak
kut la ada yang termuntah ke
masham kena peluh ke [budak-budak kan suka bermain]
comot kena makanan ke
tu yg ai akan letak sepasang baju untuk anak-anak
hehehehehe


terasa nak tahu jugak, kalau uols la...
apa yang uols isi dalam henbeg uols
jom la share ngan ai
so ai nak tag semua follower ai
sesapa yang baca belog ai dan orang itu ada belog
adalah disemestikan
buat entry serupa ai
untuk ai sekodeng lak
apa isi henbeg uols
hahahahahaha
mulehhhhhh?
plissssss
*winkwink*
sambil buat mata mintak kesian




2 comments:

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

besan...

tetiba terasa beg besan tuh mcm beg DORAEMON...MACAM-MACAM ADA...uishh..mcm2 benda yg kuarrr...hehehehehehee

Aleeya said...

vavvaaaa mcm2 hadooo hhehehe, cantek henbeg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...