FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

15 November 2010

Concert Taska Sarjana Pintar



date: 13 nov 2010
venue: perpustakaan raja tun uda
programme: garduation day taska sarjana pintar



sangatttttttttttttttttttttt enjoyed
menyaksikan gelagat anak-anak kecil menjayakan concert ini
harus mami eiman & elham jugak antara yang
over excited menyaksikan concert ini
hehehehehehe


antara gambar yang sempat dirakam
sepanjang concert tersebut...







eiman memula muka cuakkkk je
padahal dia yang excited pada mulanya
hehehehehe

 time neh mood dia suda mari...
pis auntie & uncle

 kat bilik belakang stage
eiman & friends dah start 'panas'
mujurrrrrrrrr dia tak wat peel last year
m e n a n g i s
hik hik hik

para 'graduan' 

 opening concert
semangat memasing menyanyi

 elham punya turn beraksi
time neh bebudak lain da start buat konsert sendiri
[menangis]
elham rileksss je gaya macho & steady
padahal agaknya dia pun nervous agaknya
sampai tak buat aksi apa pun
just berdiri tegakkk je atas stage tuh
hahahahahaha
tak apalah, baru first time nak muncul di khalayak ramai
yang bagusnya
dia sorang lelaki tunggal yang tak menangis atas stage
wakakakakaka
yang girls memang enjoyed buat persembahan atas pentas
hahahahahaha

 sepupu diorang - amir punya persembahan
neh pun memula muka cuak jer
tapi bila dah panas atas pentas
semuanya okey jer

 dance movement juge

 persembahan gimnastik dari gimnas cilik

 lepaking sambil melihat persembahan group lain
sambil juga mengintai goodies bag
sambil bergaduh berebutkan barang
alahaiii la anak

nyayian penutup bersama teacher mereka

 yeahhhhhhhhhh dah habis
jumpa lagik di concert tahun depan


















nota kaki:
gambar eiman masa wat persembahan dikir barat lupa lak nak amik
amik untuk rakaman video jer
memang steady je eiman atas pentas tu
good job abang eiman!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...