FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

16 November 2010

My Girlfriend Is A Gumiho






adudududududududduduuhhhhhhh

susah tol sekarang neh
sebab ati ai asik tak keruan
membayangkan dvd citer neh
yang sedang menunggu ai di rumah
MY GIRLFRIEND IS A GUMIHO

source: hancinema.net

citer neh pasal lagenda lama korea
kesahnya pasal ada sekor serigala yang berekor 9
berhajat nak jadi manusia
genre dia romantik + komedi
memanggg kena la ngan taste ai kan
hero dia neh slalu kuar kat program 2 days 1 night
cenel KBS 391- a s t e r o k


ekceli hobi ai dulu-dulu masa bujangan
sakan nak tengok drama series jepun/korea neh
time tuh berjaga sampai kul 4-5 pagi pun ada
semata-mata nak tengok drama series jepun/korea tu
pulak tu ada kazens yang sama naik
slalunya lepak kat umah depa la
then layannnnnnnnnnnnnnn sampai rasa tak leh nak bukak mata
wakakakakakakakaka


tapi bila dah beranak pinak neh
ececececece
ai pun seakan-akan menguburkan hobi lama ai tuh
ada la sekali ai addict kejap
masa tu citer princess hours tu kuar
pastu hobi ai tu layu semula
pastu bercambah balik bile citer
boys over flower kuar
addict balikkkkk

mujur mr. hubby paham ke-chenta-an minik dia neh
so kalau ai ajak dia tawaf mall semata-mata nak carik dvd/vcd pun
dia layannn kan ajer tuntutan keinginan ai tuh
hehehehehehehe
that's ai ♥ u even more and more and more and more and more ayang!
wakakakakakakakaka

so
lepas abes angau ngan citer neh
kdrama yang menanti untuk ai angaukan adalah
personal taste

kemudian dalam list nak beli
 sungkyunkwan scandal
citer neh tengah ditayangkan kat cenel KBS 391 tu

playfull kiss
oOOoowwhhh...kennot waittttt
cepattt la dvd/vcd citer neh sampai mesia
uhuhuhuhuhuhuhuhu 





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...