FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 November 2010

25%






"once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."


mendapat eksaimen ini daripada kakakku diya
harusla dengan gigihnya mencoba untuk menyelesaikan
setiap eksaimen yang diberi

hurrmmmm...banyak tu 25 perkara yer
tapi apa pun, ai torai menjawabnya

so here we go...


1. nama yang tertera di dalam kad pengenalan ai ialah
NOOR ELISA BINTI HAMIN

2. jantina ai WANITA...ai tulen bang~~~
wakakakakaka

3. ai merupakan anak ke2 daripada 4 orang adik badik

4. menjadi chenta hati kepada MOHD FAIZAL BIN ABD KADIR
mulai 4 disember 2004
yang tidak mempunyai tarikh luput sampai bebila...
hehehehehe

5. tarikh kelahiran ai ialah tanggal 6 OKTOBER tahun dot dot dot...
dah tahu neh uols kena la bagi hadiah kat ai yer...
hehehehehe

6. ai suka makan, suka mencuba makanan yang baru
so sile belanja ai makan yer
ai memang ♥ makanan
hehehehehe
tp yang halalan toyyiban je la

7. seorang penjawat awam

8. pengakuan tulus ikhlas lagik suci dan murni
ai neh seorang yang takut untuk drive kereta
iyer, ai ada lesen kereta dan motor yang sudah diframekan
dan slalu kena kutuk/perli dengan mak & adik pompuan ai
kerana ke-tidak-berani-an ai mendrive kereta
huhuhuhuhuhu

9. suka melayari internet/membaca buku dan
membelek katalog dan apa-apa jua la
yang boleh jadi sumber pembacaan

10. ai suka berangan dan kuat berangan
tapi apa salahnya berangankan
berangan itu percuma
hehehehehehe

11. buat masa ini
ai ada 2 orang anak lelaki
MUHAMMAD FIKRI EIMAN
&
MUHAMMAD FAAIZ ELHAM
tapi tatau la soon ada anak lain kan
ehehehehehehe

12. suka menonton drama/pilem dari korea/jepun
lelebih lagik kalau cerita tu lucu/romance/horror
ai loikeeeee nyah!!!

13. sekarang menetap di shah alam
dan mungkin akan terus menetap di shah alam

14. suka soping/window soping
dan suka teramat suka menjelah mall

15. berbangga menjadi warganegara MALAYSIA
yang terchenta dan
penduduk di negeri SELANGOR yang permai dan super besh!

16. suka henbeg dan membeli henbeg serta mendapat henbeg free
wakakakakaka
so hadiah harijadi ai tahun depan dan tahun-tahun mendatang
bagi jer ai henbeg hoccay!!!

17. warna kegemaran adalah PINK/HITAM/PUTIH
tapi kebanyakan baju adalah hitam dan hitam juaaaa...

18. kasut ai bersize 6 [mostly]
tapi kadang tu boleh jugak muat size 5 mahu pun 7

19. ai tak suka minum minuman yang panas
tak juga suka sangat pada minuman yang berais
hehehehehehe

20. kawan-kawan panggil ai
ELISE/LIS
tapi keluarga panggil ai
LISA
mana-mana pun ianya tetap nama ai
ngeeeeeeeeeee~

21. ai tak pandai beramah tamah/friendly sangat
tapi kalau dah kenal
tahan je la tinger tu dengar pok pek pok pek ai

22. dalam dunia per-belog-an
ai tak rajin nak buat blog walking
oOoowwh tatau naper...
tapi ai sangat-sangat hargai
pada sesapa yang sudi singgah ke blog ai neh

23. ada yang kata ai neh nampak manja dan lemah lembut je
hurrrmmm, manjaa kewww?
lemah lembut sangat kewww?
itu auta
faktanya ialah ai neh
ganas + gedik + gelenyah + kelam kabut sebenarnya
wakakakakakaka

24. kekadang pandai sentap secara sendiri
emosi tak tentu hala
hahahahahaha

25. faktanya lagik: ai penat buat eksaimen neh
ihiks~!!!


phewwwwwwwwwwww...siap jugakkkkk
ai tatau nak tag sapa
sapa yang rase nak jawab tag neh amik la
ai ikhlas memberinya kepada sesapa jua
ngeeeeeeee~





abes daaaa...










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...