FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 November 2010

Unplanned Trip To Cameron Highlands

 

 

cuti yang lepas
sempena cuti diwali
buhsan-buhsan lepak di rumah mak
keluar la planned yang tak terancang secara rapi
mahu pergi CH
yaaaaaaaaaaaaaaa...mari ke CH
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~

ai ajak mak dan abah sekali
kejap nak pegi
kejap tammo pegi
ye la orang tua neh kekadang ada banyak pikirannya
terpikir itu, terpikir ini
tapi last-last pegi jugak ke CH
hehehehehehe

lamaaaaaa giler tak ke CH
last pegi masa tu eiman baru 5-6 bulan kots
la neh dah kuar adiknya sorang
dan dah pun berusia 1tahun 10 bulan
huishhhh lama la tuh kan

pics tak amek banyak mana
banyak nak berjalan dan soping sahaja
memula perjalanan tu smooth jer
tapi dah lepas zohor tu baru la mak aihhhhhhh
berlambak kereta atas jalanraya sampai jammed
namun
mujurlah ada hamba Allah yang tidak dikenali
menunjukkan jalan yang tidak perlu menghadapi jammed
so perjalanan ai dan famili sungguh smooth
jumpa jammed pun tak le hazab sangat
sampai berjam-jam dalam keta
kekekekekeke
selit la skek gamba yang tak tersusun
supaya uols tak menjadi buhsan
asik membaca cerita ai neh
yang ai pun macam paham tak paham je jalan citernya
wakakakakaka

 









sambung balik
satu hal nak share ngan uols
kalau nak beli teh brand cameron valley neh
tak perlu pun pegi kedai dia neh
mahaiiii hoccay
satu kotak teh yang berperisa tu RM8 kau...
kat pasar malam brinchang 2 kotak RM10 jewwwww
tu pun agaknya leh bargain lagik
wakakakakaka

so
memandangkan ini unplanned trip ke CH
harus la tanpa tempahan hotel
ai dan famili terus menuju ke CH
sampai sana harus lah confirmed hotel udah penuh
*atau ai tak bersungguh-sungguh mencarinya
kerana sibuk nak ke sana dan ke mari
mau tengok itu dan ini
rase mau soping itu dan ini*
so kena la kami kembali ke rumah pada hari yang sama
huhuhuhuhu
kesian pada mr. hubby cum mr. driver ai

 
 













 

nota kaki:
macam tak puas je
rase nak ke CH lagik
"ooOoo mr. hubby yang baik ati
*sambil berharap beliau membaca belog ai ini*
jom kita ke CH lagik"
hahahahahaha









2 comments:

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

bestttnyyerr..jalan2 ke cameron.....kiteorg konon hr tuh plan nak ke sana cuti raya haji nehhhh...tp dah skrg mcm ader hal lain...agaknyer..plan tinggal plan jer ler kuuutttt...sob!!sobb!!sobbbb!!!.... ;-((

elise said...

besan
uhuhuhuhu...tak puas gi CH sebab macam sekejappp sesangat

tak pe, nnt abg nik dah free skek, buleh plan nk ke CH yer...petik stroberi, makan stroberi, aiskerim stroberi...nikmat~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...