FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 December 2010

Elham Turn Two!


 




si kecil ini sudah menjangkau usia ke dua pada 3-dis-2010
yang mami sentiasa rasakan dia masih baby
tapi rupanya sudah mula berdikari
juga sudah banyak gigi
tu pasai juga suka benar nak bite mami
hahahahaha

si kecil mami ini
apa sahaja tingkah dan aksi si abang
pasti si adik mahu ikut juga
apa juga barangan yang abang ada
si adik pun mahu juga
hahahahaha
tapi mami layankan saja kehendak kamu
kerana mami tau
bila angka-angka pada umur kamu kian meningkat
tentu kamu tidak akan semanja ini pada mami
mungkin masih manja
tapi level manja itu pasti sudah berubah
takkan nak beraksi manja macam budak kecil lagik kan?
tiba-tiba rasa sayu dan tak terbayangkan situasinya
agaimana kalau kamu besar nanti
apa pun harapan dan doa dari mami
kamu akan menjadi anak yang beriman
berguna pada agama dan negara
bijak dan cerdik pandai
juga menjadi anak yang soleh
ameen ya rabbal al ameen








nota kaki:
♥♥♥ u soOOooo much!!!






2 comments:

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

epi besday to encem boi...semoga menjadi anak yg soleh & menjadi kebanggaan mami & dedi...

elise said...

auntie ayu
ameen
terima kasih atas doa dan ingatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...