FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

27 December 2010

Hadiah Menang GA Punya Stori


alhamdulillah
akhirnya hadiah ai menang GA anjuran belog kepunyaan
http://ctnurmarlissaa.blogspot.com/
telah pun selamat dan sampai ke tangan ai
so ini lah dia hadiahnya
sehelai shawl & key-chain dari bandung





tapi
ada cerita disebalik hadiah ini
nak tahu ke?
cerita ini bukan dan semestinya bukan
pasal penganjur contest
hehehehehehe
saspen tak uols?


tapi pasal...
jeng jeng jeng
uols curious ke nak tahu?
hehehehehehe
kalau nak tahu kena la scroll ke bawah skek
eksesais la jari jemari tu...


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
abang posto posto!!!
uols nak tahu hadiah tu boleh sesat barat dihantar ke
KAJANG!yes once again
kajang ye...
punyaaaaaaaaaaaa la jauh giler tersasarnya
padahal
jelas, nyata dan terang
nama jalan, no poskod etc etc alamat shah alam

oOooo mementang la bungkusan tak memerlukan
akuan penerimaan otograp
dicampak je hadiah ai tu sesuka ati kat umah orang
huhuhuhuhu

namun
oleh kerana seorang manusia yang baik ati dan prihatin
yang namanya inchek halim
sudi datang ke shah alam
menghantar bungkusan hadiah itu
terpaksa la jadi posmen tak berdaftar
tima kaseh ya inchek halim
jasa baik anda amat ai kenang!

so itu lah dia kesah disebalik hadiah GA ai kali ini



 




nota kaki:
tapi ai tak serik ngan peristiwa neh
ai mean, ai suka dan hepi kalau dapat join GA
apa tah lagik menang GA kan...

ye...ai masih ingin join GA
cuma kekadang tu ai membizi
sekali nak wat enttry
tarikh udah tutup
so soriiii sangat pada yang tag ai
bukan ai tak sudi
cuma kekadang takde masa
huhuhuhuhu
utang 2 tag/GA [kak diya & moon]
insyaAllah sebelum tarikh tutup
ai buat enttry tu ye...
pissssssssssssss...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...