FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

30 December 2010

Jumaat Cuti! YahooOOOo!!! Syabas Malaysia!






pic: googled





rasa-rasa ramai da tahu jumaat neh diisytihar cuti umum
ye la ngan kemenangan mesia
yang berjaya memenangi
PIALA SUZUKI AFF
ai ngaku yang ai biasa-biasa je masa game bola tempohari
yes ai amek tahu juga
baca juga berita
amek tahu pasal player
*sapa yang minat fahmi sampai berangan nak jadi laki
sila buang saja angan-angan itu
sebab beliau sudah punya kekasih ati
bernama elia yang yang sweet muwit itu...*
surf internet baca itu sikit, ini sikit
malah berharap serta berdoa mesia menang
tapi setakat tu je la
dan bile menang ai bersyukur sangat
ye la ngan insiden pasal puak 'hindon'nya
ultaman, laser, bla bla and bla

TAPI

bile diumumkan menang
terus melonjak tahap maksimum kegembiraan ai
double syukur mesia menang
hahahahaha

ai harus la melompat gedix sebab cuti
tapi mr. hubby punya respon
not so good
hehehehehe
ye la dia tak hepi sebab dia ngan team work dia dah plan
sebelum new year dia ndak setelkan semua kije dia
mana yang kena pegi site dia nak gi site
mana yang perlu report, dia nak sediakan report
sekali cuti
abes punah plan dia
hik hik hik
sabar sahajalah banyak-banyak ye inchek ayang!















nota kaki:
kalau bole nak cuti sepanjang taun
tapi duit gaji tetap masuk
bole?
hahahahaha






2 comments:

PuaN su SU said...

he he he...best2...kalau cuti tapi dapat gaji

elise said...

puan su su
hahahahaha, rasanya kalau ada 'pekerjaan' macam neh, semua berlumba nak apply kan...hik hik hik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...