FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

01 January 2011

Makan-Makan @ D'Arab Cafe









khamis malam jemahat minggu yang lepas
ntah naper tetiba tekak ai tinginnnnnnnnnn bangat
nak makan nasik arab
hehehehehe
bayangkan uols, kul 10.40 pm ajak mr. hubby carik nasi arab

sure ada yang teka ai pregnant ke hapa kan
no and BIG NO okeh
ai tak pregnant ke hapa ke
cuma tingin sesangat tu je

memola ingat nak gi ke rest tarbush @ sunway pyramid
tapi ikut logik akal ai
kang kalau sampai sana
ai cuma boleh tolong rest tu tutop kedai je kang
cuci piyok
hehehehehehe

so menggigih okeh ai carik nasik arab neh kat seksyen 7
ai dah lamaaaaaaaaa tahu ada
cuma belum pernah try

mujur ai sampai ke rest d'arab cafe neh
rest tu masih lagik beroperasi
so leh la ai menjayakan impian anak tekak ai
hehehehehehe

ai order nasi mandey lahhm
portion sangat banyak
untuk ai seisi kuarga neh kira cukup sesangat la
dan nasik mandey neh mmg strictly untuk dikongsi
cuma kalau uols neh memang jenis tembolok besar
sila kan la makan sepinggan tu
ehehehehehe
rasa pulak
memanggggggggg terbaek wok!
i likeeeeeeeeee!!!
len kali leh order lagik neh...

selain tu
order juga hammous
yang neh kalau ai compare ngan kat rest tarbush
lebih sedap lagik yang kat rest tarbush tu
memang secukup lemak sedapnya

air lak
ai order lemonade
dah makan kambeng neh
kena la minum air masham-masham skek
bagi ilang rasa kambeng tu kat tekak
hehehehehehe

eiman try minum air babrican perisa stroberi

hubby just minum carrot susu jer

overall
harga+servis+ke-sedap-an
ai bagi rate
memangggggg mantop gitu!
hehehehehe
leh arr gi ulang makan kat situ lagik!
muka selebet giler
hahahaha
sila abaikan
yang penting pewot terisi!

sambil menanti hidangan

yaaaaaaaa...itu dia, yang dinanti suda mariiiii

elham suka lemonade!

sssllrruupppp...ashammmm!


babrican stroberi
abang eiman tak kasi kongsi
hehehehehe


















nota kaki:
sudah aim satu lagik rest arab kat sekitar shah alam
hehehehehe
tak sabar mahu serbu menjamu selera!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...