FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

29 December 2010

Memerut Punya Pasal!






pic: googled!


cerita neh tade kaitan ngan ai
tapi berlaku kat upis ai

cerita neh lamaaaaaaaaa giler punya kejadian
tapi jadi bahan sebab kes yang sama
kes pasal opis ai takde air ari neh
huhuhuhu
tension okeh air takde neh

kesahnya macam neh... 

once upon a time
hehehehehehe

di satu pagi yang hening
yang ai namakan beliau

ali dan abu

kedua mereka neh berjantina lelaki
sedang enak memerut di toilet
tiba-tiba masa hendak bersuci
baru depa pasan
AIR TAKDE!
iyer...air tak ada
mujur ada si atan di dalam toilet
terkocoh-kocoh la beliau ke sana sini mencari air
cuba menyelamatkan nasib rakan-rakan di dalam toilet
dalam keadaan yang agak genting macam tu
atan neh cuma tingat air mineral kat pantry je
so
atan neh pun gi la pantry
tadah air dari tong air mineral
apa yang penting dalam pikiran, niat dan cubaan beliau adalah
nak selamatkan rakan-rakan jer

bile kedua-dua tong tuh di hulur pada ali & abu
tiba-tiba abu neh menjerit kuat!
pasal air yang diberi si atan tu rupa-rupanya panas!
hahahahahahaha
maklumlah

air mineral kat pantry tu ada 2 - hot & cold
yang si atan neh pun nak cepat
tanpa terpikir air yang di tadah tu
satu sejuk dan satu tu panas
hahahahaha
lawok gilers!

mujur tak berlaku kelecuran
kalau tak
hurrrrrrrrmmm, tak dapek la den nak bayangkan!
uols je la yang bayangkan sendiri
hihihihihihi


so itu je cerita ai kali neh
lawak tak?
hurrrrrrrrrrmm, kalau kurang lawak
ai kena improve lagi cara ai bercerita
hihihihihihihi

so itu ajer
sekian!







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...