FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

22 December 2010

Punca Utama Ke-Luntur-An Semangat Ber-Blog-Ging...

 pic: googled




uols nak tahu ke?
huhuhuhu
ianya adalah kerana
MEMORY CARD ai rosak
so even kekadang ai amat seksisaited
mahu berkongsi cerita bergambar dengan uols pun
otometik hajat ai tu terbantut
huhuhuhuhu

so 
itu pasal la ai agaks jarang mahu menghapdet belog
tapi dun wori ya peeps
ai dalam usaha membodeks mr. hubby
hehehehehe
supaya beliau mahu hadiahkan untuk ai
samada...

option a)
henpon camera baru yang canggih
hehehehehe
ai tak mintak pun BB ka, iphone ka, apa ka
asalkan camera henpon tu jelas nyata dan terang pun ai dah hepi

option b)
camera dslr!
hahahaha
tapi macam terlalu tinggi pulak harapan ai tu
kalau belikan camera pocket size pun ai dah syukran!
hahahahahaha



so mari kita berdoa dan tunggu
option yang mana satu yang mungkin beliau
akan beli dan hadiahkan untuk ai
ngeeeeeeeeeeeeeeeeee~~~










0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...