FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

12 January 2011

Kata Kati Katu = Tak Paham???





alhamdulillah ai semakin sehat
cuma tinggal batuk-batuk je
aisshhhh, tertekan betul bila batuk-batuk neh
gatalnya rasa tekak ai
rase nak je masukkan tangan dan garu
huhuhuhu
tak apa lah, ini cuma dugaan kecil lagi kan
hehehehehe

well, minggu lepas ai memang dapat half day dari bos
"tengkiyu boss..."
boss memang hensem dan bertambah macho
sebab benarkan ai balik awal
hahahahaha
*erkkk, jangan boss ai baca bleog ai udah
kang perasannnnn pulak dia kan
hehehehehe

then ai gi klinik dapat mc
ok la tu, dapat la ai rest dengan jayanya di rumah
tapi sungguh la demam kali neh
sakit-sakit satu badan ai jadinya
huhuhuhu

siap kena makan pain killer
huhuhu
tapi tak apa lah
ini baru dugaan kecil kan
kena la terima ngan redha
hik hik hik

sekarang ai udah kembali
ai akan berusaha ngan gigihnya
untuk kembali ber-belog dengan jayanya
hahahahahaha

pic: googled



 tapi kata-kata di atas amat mendalam maknanya kan?
ihikssssssssssss~!!!









 nota kaki:
tajuk entry ai agak melalut
sebab ai tatau nak letak tajuk apa
hoihhhh sungguh la 
nk buat tajuk pun susah tau
hahahahahaha







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...