FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

16 February 2011

Cerita Eiman Lagik





abang eiman
bertukar menjadi atromen  tika [tiga] hahahahahaha



ada cerita baru lagi pasal anak-anak ai
ye lah budak-budak tengah membesar neh
pelbagai karenah dan ragam yang ada
masa tu ai & family tengah dinner
sambil tanya aktiviti anak-anak ai
eiman pun bercerita
kat class dia ada kawan baru
namanya MUSNAH!!!
punya la ai gelak bagai nak rak
ai yakin
eiman neh sure salah dengar/tak reti nak sebut dengan betul
ye la, takkan la mak pak nak buh nama anak musnah kan
memang le mustahil sungguh
banyak hari jugak la eiman bercerita pasal kawan dia
yang bernama musnah tu
dan selama dia bercerita tu memang la ai curious betul nak tahu
apakah nama yang betul kepada musnah
so pepetang amik dia kat skool
ai tanya teacher liza dia
betul ke ada student nama musnah
teacher eiman pun gelakkk bagai nak rak
sambil bitau
tak pernah ada student nama musnah kat taska sarjana pintar neh
ai tanya la kut kawan baru ke apa ke kan
terus teacher lis jawab
mungkin HUSNA tu kut kak
orang penang
alahaiiii la anak
agaknya dah beberapa ari kat skool tu
dia panggey la kawan dia tu musnah, musnah
padahal namanya cukup la indah
dan ai lak memangggg tak terpikir nama husna ke apa ke kan
so balik tu ai perbetulkan la sebutan eiman
sian lak kawan dia asik kena panggey ngan panggilan musnah tu
dan Alhamdulillah, sekarang eiman dah pandai sebut dengan betul
nama kawan abang eiman tu HUSNA la mamiiiii…hehehehehehehehe

















nota kaki:
karenah anak-anak neh memangg pelbagai ragam
apa pun enjoyyy!!!



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...