FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

14 March 2011

Makan-Makan @ Sakura Fuji




monday yang agak blues
tetiba ai'm craving for japanese food
gigih ai mengguda mr. hubby
mengajak dia
makan-makan @ sakura fuji restoran
dah lama giler ai tak makan kat sana
rasanya last masa ai bujangan dulu

dengan godaan nafsu makan yang tetiba melampau
inchek hubby sentiasa setia 
dan sudi menemani ai
ala...
ai tahu
dia pon maklom
bukan ai yang teringin sangat nak makan
tapi baby dalam pewot ai neh
hahahahahaha
[padahal bukan baby neh tau apa lagik kan...]
ayat kiasan yang ai suka gunakan waktu peknen
bila lagi kan nak guna kelebihan yang ada
hahahahahaha
ulps~!!!

ai amik seafood set [oyster, octopus, salmon + udang]

hubby lak amik beef set

selain tu ada
nasi + miso sup + jeruk + salad + bla-bla
yang ai tak ingat lagi apa set yang ada
termasuk fresh fruit yang buleh ditukar kepada eskrem

dan air green tea yang buleh ditop up seploh kali
hehehehehe
makan dan minum sampai santak okeh

okeh yang len
uols layan je la gamba yang tak berapa nak terang neh
hehehehehe
ini pun mujur inchek hubby yang menggigih amikkan
kalau harap ai sekarang
tak baper nak koser
hehehehehehehe

ai bilang kat mr. hubby tak yah amik banyak-banyak
makan je terus
so neh la 3 gamba yang ada
hahahahaha
dengki tak bagi uols tengok banyak gamba
 
yang atas: seafood set
yang bawah: beef set

nyam-nyam
tengok gamba neh rasa lapar balik
duhnnnn~!!!

salad with thousand island!
nyaman...









 

nota kaki:
masih teringat-ingat keenakan set seafood tadi
erkkkk, kalau ai ajak inchek hubby sekali lagik esok
agak-agak kena jotos tak oleh beliau yer
*wonder*
hahahahahaha



 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...