FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

28 March 2011

Sambungan Choti-Choti @ JB 19-21 Mac 2011


sambungan choti di melaka adalah
pulang ke johor baharu
selama 2 malam dan 2 hari sahaja
weols sampai JB pun dah malam
sabtu malam ahad
dan disebabkan masing-masing udah keletihan
semua tido awal
anakanda sekalian pula memang semuanya sudah ketiduran
sejak dalam kereta lagi

hari pertama di JB
PIL menghadiri kenduri kenalan
so weols pun menjelajah ke jusco tebrau

sampai sana pusing-pusing sambil nak mencari cenderamata
buat anak buah yang terbaru

fenat tawaf satu jusco kekdahnya
perot tetiba mengidam
mau makan di manhattan fish market
cisssss
macam la kat sini tak ada kan
tapi bila napsu makan sudah tidak buleh dikontrol
harus la ai menerjah juga
hehehehehehe



eiman neh sambil tunggu mr. daddy menghabiskan hidangan
dia pun berbaring santai la pulak kat kerusi empok tu
mungkin dia kepenatan
tu yang dia berbaring
tak pernah dia buat peel macam tu



lepas makan sambung berjalan lagi di dalam jusco
keluar dari jusco terus ke stulang
mencari rojak petis kesukaan!!!
tapi disebabkan masih agak kenyang lagi
tapau makan kat rumah MIL je la
kalau uols gi JB
lajak la sekali ke stulang
tengok lori makcik neh
memangggg superb la rojak petis dia!



sambil-sambil tu
bagi anak-anak mengadap singapura
dari kejauhan di stulang
hehehehehehe




sekali tengok sekeliling
macam-macam aktiviti yang dibuat orang ramai
yang tangkap ikan pun ada




malam tu pulak pegi tengok baby baru
sooOOoo sweet
tak sabar rasenya nak menunggu anak sendiri keluar pulak
hehehehehehehe
*lupa nak anik gamba
mebi terlalu ghairah nak dukung baby
hahahahahaha*

balik dari tengok baby tu ai tetiba craving for satay
tapi sekali satay masuk kereta
terus ala-ala mau muntah
kuat giler bau satay smapai ai rasa busuk sangat
ntah la
peel ai hamil neh memang cam tu
huhuhuhuhuhu
peningggggg kepala acik
sudahnya ai tak sentuh pun satay tu
huhuhuhuhuhuhu

keesokan hari lepas sarapan
weols pun bertolak semula ke shah alam
sempat singgah ke KIP mart
cari jajan untuk kuarga ai
yang dah menanti di shah alam
*my mom ada check up kat hosptital
so rumah ai kira jadi guest house le
ehehehehehehe*

ai beli mee siput
dan pelbagai kerepek lain
selain untuk my parents
buleh jugak buat kudap-kudapan dalam kereta


anakanda sekalian
yang sempat naik toys neh




habis sudah cerita ai...














 





nota kaki:
so itu sahaja cerita ai kali neh
nanti ai mencoba menghapdet entry lagi yer







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...