FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

30 May 2011

...Dan Dengan Ini Harapan Ai Agar...



pic: googled!



ai buleh menggantikan
duta loreal terbaru bagi pasaran mesia
hahahahaha
verangan tak hengat okeh
neh sebab gara-gara
ai baru beli 
LOREAL REVITALIFT WHITE!

pic:googled also!

faktor umo agaknya
tu yang beli jenis revitalift white
wah wah wah
nak jugak white tu kan
kuhnun bangan nak jadi snow whitekan
lagik-lagik tertulis kat kotak tu
15 benefit in 1
harusss la ai teruja!
padahal ai bukan beli fully set dia pun
ai ngaku
ai neh bukan orang yang berdisiplin sangat
toner pun malas pakai
apatah lagik krim malam dia
lagikk la jauh ai nak pakai!
hahahahahaha

so oleh sebab tahu kemampuan diri sendiri macam mana
ai beli moisturizer ngan pencuci dia sahaja
serum merum concentrate ke hapa ke
ai tak koser nak pakai
ada yang abes sebab anak-anak wat main je
huk huk huk

actually sebelum neh ai pakai loreal jugak
tapi memacam loreal
loreal white perfect
loreal derma genesis
loreal hydrafresh la

dan sebagai penutup cerita kali ini
semuga loreal revitalift neh sehsuwei dengan muka ai
*padahal bukan tak sedar muka tu setok-setok berkarat
ada hati mau gantikan irina melati
kui kui kui


 eh eh chooppp!
sehingga entry neh di publish
ai belum pun try lagik revitalift white
tunggu la hydrafresh neh abes
yang dalam jangkaan ai
mebi next week baru ai mula pakai
hehehehehehehe
then tunggu ye nanti
apa result dia kat kulit muka ai

sekian, cerita abessss...





 

4 comments:

didil said...

kak, kite pun ngah try nk tuka produk muke.da jd mak neh tetap kene menten cun.hahah.muke skang mcm pucat sket.loreal neh ok ke??

elise said...

didil pakai skincare brand apa? kalau dah biasa pakai skII tu teruskan jer...hehehehe...

kulit muka akak neh taram pakai apa pun macam tak de efekk je...miahahahaha...asalkan tak tumbuh jerawat tu okeh je la bagi akak...cuma brand loreal neh da biasa pakai sejak berdara hingga la jadi mak dara...so tatau la ok ke tak...kalau akak jawap okeh je la...hahahahaha...ntah menepati soklan ntah tak akak ko neh menjawab!

didil said...

skang neh kite taram jek sume kak.hahahahah.muke kite pn x sensitip mcm tuannye.cume mslh tang bwh mate tuh.x sukeee!!

elise said...

dil

dah ada anak kecik neh gitu la, penat kat ofis, penat kat rumah lagik...tu yang jadi efek skek banyak kat muka juga...tapi tak pe, semua tu membahagiakan kan...

kalau muka jenis tak bermasalah sangat try je la revitalift white neh kalau mahu...ahkak ko neh nk menerai sbb fakto umo...dah nk beralih ke angka permulaannya 3...hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...