FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

21 June 2011

Makan-Makan @ Satay Hut, Tanjung Karang


gigih pekerja satay hut membakar satay
panjanggg tempat bakar satay tuh
so do not to worry so much
pasal nak tunggu lama kalau order satay tu



restoren satay hut neh memang dulu-dulu
jadi port dan pebret famili kalau makan satay
sebab sataynya memang giler busat
dulu-dulu la masa tu tak silap
tahun 2004-2005
satay dia masa tu memang agak pricey tapi kalau compare ngan satay lain
namun satay hut masih berbaloi untuk dinikmati
sebab memang besar
harganya pun masa tu idak le sampai ringgit-ringgit lagik
masih posen-posen lagik

sekarang neh ada 2 jenis harga
satu yang harga 70 sen dan satu lagik harganya 1.30 secucuk
yang harga 70 sen tu ukur lilit satay tu macam size normal biasa
dan kalau yang harga 1.30 tu
sataynya agak besar la
order tayah banyak la
cukup la 3 cucuk je sorang
tapi ai neh memang bukan peminat satay

so kalau makan pun secucuk dan cukup untuk ai

baru-baru neh ai singgah membeli
sebab abah ai beberapa ari tu
asik sebut je nak makan satay
disebabkan ai neh doter yang prihatin
waaahhhhhh, memanggg setok naik lif tekan sendiri neh

 ai pun memenuhi la impian abah ai
kikikikikikikikikiki
kali neh tak makan kat situ pun
just tapau dan bawa balik
ingat nak amik gamba satay tu kat umah abah nanti
tapi ye lah
bile dah sampai umah abah
pot pet itu ini
langsung lupa nak snap gamba
hihihihihihi

 
 

2 comments:

NM02 said...

ai loike satay...

elise said...

huhuhuhu, tatau naper ai tak baper nak minat ngan enchik satay neh...tgk orang makan, penuh nikmat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...