FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

22 June 2011

Terlebih Aura Hepi!!!



ari neh ai hepi
hepi sangat hepi
akhirnya ai dapat surat
pertukaran ke ofis lain
yang besh sebab dapat satu building ngan mr. hubby
nak lagik besh
ofis baru ai sebelahhhhh je ngan ofis beliau
yabedabeduuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!
rasa nak lompat-lompat
tapi insap banyak-banyak
kang sian bebi ai dalam pewot
ai nk upload gamba tak leh lak
tatau ai je yang tak boleh upload
atau ntah apa yang kena sampuk kat blog neh
tension betul
okeh tammo rosakkan mood yang tengah hepi
so ai mahu layan lagu hepi-hepi saja ari neh
sekian

mekasehhhhhh
=)


4 comments:

didil said...

kak elis dpt transfer mane? bestnye!! dpt la slalu dating ngan hubby.g keje balek keje pun jadi maken senang kan?

elise said...

didil
kat bangunan suk, upis lama neh pun dekat je ngan upis hubby, lain building ajerk, memang gi keja balik keja sama...cuma kali neh dapat balik keja satu building ngan dia...

didil said...

triple best! rezeki anak la tuh kak elis..

elise said...

didil
tu la memang rezeki nak berubah angi, kalau dulu masa pernah kije ngan dia satu building, senang nk deting2...pegi minum pagi sama, lunch sama...bile dah lain building leceh skek nk kuar2 slalu sama2...neh da keja dekat2 balik neh leh la buat cam dulu2...kekekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...