FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

09 July 2011

Beg Travel Yang Baru!




lately neh mr. hubby kerap kena otsetesen
apa kena ngan gambar kat atas?
ai yang baek ati dan prihatin neh
beli la beg travel baru untuk beliau
*nanti jap lagik ai citer details ye...*
bagus kan ai neh?
isteri yang solehah
miahahahahaha
*sila puji ai*
tau ajer keperluan mr. hubby kan
bukan la kat rumah tu takde beg travel
tapi sejak berkeluarga neh
beg travel ai besar dan gabak belaka
dah tu kebanyakan beg travel tu semua beroda belaka
ada yang kecik pun macam kecik sangat
 ada yang sesedang rasa
tapi ai rase macam tak sesuwaii ajer
hahahahahaha
cerewet kah?
over la pulak kalau cuma mr. hubby yang kena semalam dua tu kan
so ai order la beg di atas tu kat satu forum neh
dan ai baru dapat begnya semalam
secara live lagik cantek okeh
ai rase secara maksimanya
boleh la kalau seminggu nak sumbat baju dalam tuh
selama neh ai tengok reganya cecah ratus
tapi sebab ada sales
rega dia menjunam ke RM99 exclude postage
so ai pun terus la grab
balik tu ai tunjuk kat  mr. hubby
ai cakap la ai beli beg neh taim sales
kuhnun bangga sebab bijak berbelanja kan
dan mengharap beliau memoji minik dia
yang pandai berbelanja neh
tapi tau apa mr. hubby balas balik
"ala ayang tau, kalau tak sales, sure sayang tak beli kan...?"
cissssssssssssssss!!!
patut say thank you darling ke hapa ke kan
neh itu je dia bilang?
huwaaaaaaaaaaaa
sentap tau!!!
tammo bagi dia guna beg tu
*muka majuk ditambah muncung 5 inci*









0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...