FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 July 2011

Feeling Feeling Feeling



picca-googled
soheh la ai neh memang tak reti nk posing-mosing macam neh!



naper yang ai sebuk nak feeling-feeling sajok neh?
wakakakakaka
maklum la sejak bertukar ke upis baru
yang ai seng-haja nak mention sekali lagik
bersebelahan ngan upis mr. hubby
ai rase diri ai di ulit dengan penuh kaseh sayang
muakakakakaka
maklum la
keluar dari rumah bersama-sama
naik keta sama
menuju destinasi yang sama
naik lif pun sama
mujo bukan satu upis
kalau yang tu ai pun rase tak sanggup kuts
hahahaha
kang kantoi lak kenakalan ai di upis
hahahahaha
then kalau ada kesempatan
makan dan minum bersama-sama

kalau ada yang kata tak jemu kaaaa?
eh eh eh kenapa mesti jemu?
udah suami yang terchenta
makan skek pun udah terasa kenyang
kenyang dengan kaseh sayang
hahahaha
lagi pun ai bukan gedix kuar ngan laki orang
laki ai sendiri hoccay
len la kalau pagi petang siang malam
duk berkepit+berulat ulit dengan laki orang
haaaaaaaaaa
yang tu patut la kalau orang nak mengeji kan
lagi pun ada ah-kak kesah orang nak ngata?
lalalalalalala
yang penting ai hepi
dan inchek somi pun redha
weeeeeeeeeeeeee~!!!

2 comments:

didil said...

bestnye kak elis!! ngah berangan kalo kite kat pat akak.tapi tak dapek la.hahahahaha

elise said...

didil
syukran! semuga kebahagiaan dan ketenangan ini milik akak dan ianya berpanjangan...ala, didil pun dah dekat2 ngan inchek suami kan sekarang?
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...