FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 July 2011

Tagging Game - Brand A To Z!!!




kene tagged ngan mami-cumel-[didil] pasal tagging game;
kena namakan brand a hingga ke z...
kena buat game neh tanpe bantuan pak google..
erkkkkk... o_O
apa pun, ini lah hasilnya...


a-anne klien
b-bvlgari
c-cole haan
d-dkny
e-etienne aigner
f-fossil
g-gucci
h-hermes
i-iphone
j-jessica simpsons
k-kate spade
l-liz claiborne
m-marc jacobs
n-nine west
o-osh kosh
p-prada
q-
r-ralph lauren
s-salvatore ferragamo
t-tommy hilfiger
u-union bay
v-victoria secret
w-
x-xoxo
y-yves saint lauren
z-zaiton...buleh? hahahahahaha

yang tak dapat di teka, pikiran sudah sangat buntu!
huhuhuhuh
peraturannya adalah-
satu huruf, satu brand
tak kiralah jenama dari malaysia ke,
antarabangsa ke,
jenama jam ke, handbag ke,
jenama alat tulis pun boleh...
it's up to you...
lepas siap silalah tag kepada 5 orang kawan
atau seberapa ramai yang anda nak tag...

tatau nak tag sapa...

tapi sapa yang buhsan dan terasa mau buat games ini
sila la kutip yer...
=)







2 comments:

didil said...

heheh.kite pun tak dapat nak abes kan.

elise said...

didil-pecah kepala ahkak hoccay memikio nama brand...pulun hingat segala jenis henbeg yg ada, perfume yang ada...jugak menghengat yang dah lama aim tapi tak boleh beli, yang diminati tapi tak mampu dimiliki...hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...