FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

07 October 2011

Happy Birthday To Me! ♥♥♥


yeay!!! ari neh 6th october 2011
dan hari neh hari lahir ai yang ke sweet....
tettttttttttttttttt!
rasie!
elehhhh kuhnun nak rasie
padahal ramai dah tau
umo ai dah menginjak ke angka...
tettttttttttttttttttt!!!
wahhhhh
tetappp jugak nak rasie rasie kan
pagi-pagi check henpon ramai yang dah wish!
thanx to my dear sis & my frens
sebab tak lupa mendoakan ai
di hari ulang tahun kelahiran ai
mr. hubby pulak pagi-pagi wish 
sambil kucup pipi ai
auwwwmmsssss!
dan dengan nottynya ai terus mintak hadiah
mr. hubby kata adalah...rasie
so wait & see sahaja
kikikikikikiki
apa pun
bagi ai
mr. hubby adalah antara hadiah yang terbaik 
yang sedang ai miliki
dan kalau boleh hadiah itu sentiasa 'bersinar' untuk ai
*ayat di atas menunjukkan ai tak rela berkongsi!
ye ai tamak dan memang slalu mau dambakan 
kaseh sayang beliau untuk ai seorang
muakakakakakakakaka!

anak-anak pula anugerah yang terbaik
mereka lah segalanya untuk ai
dunia dan akhirat

jua mereka yang sentiasa berada di sisi ai
my family & frens
yang slalu memberi sokongan kepada ai
♥ uolsss!!!

waaaaaaaa...
so mushy mushy pulak entry ai kali neh

apa pun
ai jugak mau wish kepada diri sendiri
selamat hari ulang tahun
semoga apa yang ai impikan jadi kenyataan
ameen!

okeh sebelum tu
mari kita nyanyi dulu!



sekian
terima kaseyyyyyyyy!





4 comments:

NM02 said...

hepi beday, moga pjg umur, murah rezeki, diberkati dan dirahmati selalu.

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

~~epi besday besan..mwuahhmwuuahmwuuahhhh♥ ~~

elise said...

nieza
thanx!

elise said...

tena
thanx darling!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...