FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

08 October 2011

New Gadget For Coming Baby!






tetiba teruja mau berkongsi dengan uols
bercerita pasal barang-barang baby
kelahiran kali neh



sangat teruja beli pump yang baru
medela freestyle!
sebab yang lama pakai manual
dan perlu terlebey gigih untuk membuat setok
tsk tsk tsk
setelah mami menggigih menyimpan setok
elham pulak tak reti nak isap botol susu
tak macam abang eiman
sua puting apa pun sakan jugak dia menyonyot!
ai terpaksa berulang alik dari ofis ke taska
untuk breastfeed secara directly
sadis!

*baca dengan mata bersinar-sinar*
kali neh ai beli new gadget
diringi bersama new hope
dan juga new motivation
ngeh ngeh ngeh
dan baby juga mau menghisap botol
yang tagline-nya
'closer to nature'

yessssss korek! 
botol yang kiut miut bernama tommee tippee
harap-harap baby suka dengan pilihan mami
hihihihihi
owh sebenarnya mami yang terlebey teruja
melihat kecomelan botol ini

melihatkan rupa bentuknya yang gemuk gedempul 
namun kiut
harus lah ai beli warmer yang semuatnya
untuk memanaskan ebm
oleh itu beli sahaja warmer tomee tippee
dolu-dolu ai hangatkan semula ebm dengan cara tradisional
merendam ke dalam air panas
tapi disebabkan ai terlebey gedix
harus la order satu untuk kemaslahatan famili
hihihihihihi
padahal malas kan...
dan rasa tertawan dengan kemiutan warmer tuh!
hahahahahaha!

selain itu
gigih jua membeli


tommee tippee electronic steam sterilizer
wahhhhh...dah anak ketiga 
baru gedix-gedix nak beli sterilizer kan
kalau dulu gigih je pakai cara merebus segala perkakas?
alasan kuat ai
sekarang family kian membesar
banyak perkara yang perlu diuruskan
banyak benda yang memerlukan perhatian
wahhhhh
macam la kau selama neh supermak sangat kan?
padahal ngaku sahaja la kau pemalas
senangkan kalau main tekan-tekan dan tinggalkan
biarkan sahaja gadget itu menguruskan segalanya
miahahahahaha


okeh itu sahaja sharing is caring ai kali neh





bye!!!











0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...