FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 October 2011

Used/Preloved Item - Avent Isis Manual Out & About


iklan!
entry terbaru sila scroll ke bawah...

----------------------------------------------------------------------------------


ai mau let go
set avent isis manual out & about
apa yang tertera di gambar ini
itu lah yang akan uols dapat

set neh tak berapa lengkap
sebab bottle dan teatnya sudah tiada
yang tu uols kena la beli sendiri ye...
yang lain masih ada lagik
even spare part pun ada lagik
ada yang still dalam bungkusan dan belum dibuka
cuma perlu di basuh
dan di steril/boilkan
then dah boleh guna

the bag
tak pernah pakai pun...
terperuk dalam almari sahaja

the manual

 the spare part
masih belum pernah digunakan
even plastiknya masih berseal lagik

the manual pump
still in a very good condition
like new!
 the ice pack
ini pun belum pernah ai gunakan lagik

the stand, the sealing disc


 all in one bag

close up pix


RM200
add RM7 untuk kos pos & handling


reason jual:
sudah beli breastpump yang baru
weeeeeeeeeeeee
demi menjayakan kempen penyusuan susu ibu
ngeh ngeh ngeh!

BERMINAT?
sila tinggalkan komen anda
ai akan cuba sedaya upaya
membalasnya secepat mungkin!


=)



11 comments:

NM02 said...

minat

tapi

lom ada baby

hehehhe

elise said...

nieza
insyaAllah ada tu nanti kehadiran baby...
ai doakan untuk u!
ameen~
wink!

Amy Syaquena said...

saya mampu lihat je sebab x de baby lagi huhu..

elise said...

amy syaquena
insyaAllah, akan tiba masanya jua awak akan timang baby satu masa nanti...ameen~

izzati said...

boleh byr 2@3X???

izzati said...

byr 2@3X boleh???

elise said...

hye izzati
buleh...buleh...
momantai!

izzati said...

klu mcm tue...tggu gaji nnt yer
kirany gaji bulan 10 ni 1st payment...blh?nnt apa2 hal sy gtau..

elise said...

izzati
okeh. buleh saja =)

izzati said...

salam....nk bank in ari ni maybank2u problm plak??...akaun maybnk xmintk pun huhuhuhuhu....email kt aleesya11@yahoo.com

elise said...

izzati
okeh, saya dah email awak details acct mbb saya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...