FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

27 November 2011

Feeling Nak Pergi Bercuti





tahun depan eiman udah naik darjah 1
lepas neh kalau nak pergi bercuti-cuti
kena la tunggu school break
atau public holiday yang lain
sian anak-anak mami

 dan disebabkan mami ujung tahun beranakkan adik dia
duduk rumah ajer la dendiam
tapi sebagai mami macam tak sampai ati
terasa nak juga bawa anak-anak berjalan

nak berjalan jauh
tak sesuai rasenya dengan nak bawa baby bagai neh
so mari kita plan nak pergi yang dekat sahaja

tapi plan saat akhir macam neh
ada ke bilik hotel yang masih kosong?
hurmmmmmmmmm...

tak pe lah
nanti mami try jugak nujum-nujumkan
kalau ada bilik hotel yang available yet affordable
kita pergi bercuti lah ye nak
kalau tak tu
kita pergi yang dekat-dekat je la
i.e aquaria ke, pusat sains ke, zoo ke
mana-mana lah asalkan kita berjalan-jalan ye 

;)


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...