FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

15 November 2011

Google Search...




kekadang ai rajin jugak bukak feedjit live neh
dan yang tak sangka 
ada orang buat google search dengan nama penuh ai
[kalau nama elise ke, aku elise ke, ai tak de la rase apa...]
aiyorkkkkkkk
tatau nak feeling apa
scary itu pasti
cuak juga ya
feeling hot pun ada
amboiiiiiii retis ke awak? 
hahahahahaha
tapi ntah-ntah yang google tu ada niat jahat
lagi ngeri kan?
huwaaaaaaaaaa
dan-dan buat drama nak nangis bagai yer...

sapa la yang rajin sangat nak google ai dengan nama penuh ai neh
tak kuar pun dalam exam spm
atau pun dalam soalan temuduga



apa pun
ai harap yang search tu
niatnya yang baik-baik sahaja
tak pun sile la komen kat komen box say 'hi' kat ai ke
ai pon nak berkenalan jugak dengan 'awak'
hihihihiihihi










nota kaki:
sedang menggigit lima jari
sambil mata pandang kiri kanan






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...