FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

14 November 2011

Samsung Galaxy Note



bile samsung melancarkan produk terbaru mereka ini
ai buat nohe je
maklum le
ai neh bukan la pengikut tegar segala gadjet madjet neh semua
ada henpon leh buat call, terima call
kirim text dan terima text yang paling utamanya
yang lain tu bagi ai macam aksesori tambahan sahaja
kalau ada camera yang good quality hasilanya itu bonus
dan tambah tolak ada games, boleh berfacebooking, boleh itu ini
memang dah cukup bagus la bagi ai
dan ai yang selama neh tak amik port sangat pasal gadjet yang terkini di pasaran
tetiba ai rela mengaku
ai dah mula angau dengan si samsung galaxy note tu
lagi-lagi bila ai review pasal smartphone yang sangat menggoda ini
ooOOowwwhhh, sangat merembessss air lio ai tau!
mula la bangan nak tukar henpon baru
hahahahahaha
walhal ai tahu dihujung tahun neh
banyak benda lagik yang kena ai setelkan
banding melaburkan RM2+++ k untuk membeli sebuah smartphone
huk huk huk
sedey!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



dan yang paling ai sedey
ai tak check email ai
di mana email ini telah dihantar kepada
selected celcom broadband customer only
dengan harga yang tak mampu ai tolak
huwaaaaaaaaaaaa
duhn! kalau ai tahu
mahu ai beratur awal-awal kat pavillion tu
grab satu samsung galaxy note untuk diri ai sendiri
huwaaaaaaaaaaaaaaaaa
sekarang
sila bercambah tambah rembesan air lio diri sendiri
dan geget jari





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...