FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

29 December 2011

Melangkah Ke Tahun 2012





tinggal baper ari je lagi kita bakal melangkah ke tahun baru
tapi saki baki hari-hari di tahun 2011 neh
makin membuatkan ai busy
nak settlekan hal anak sekolah lagik
baju sekolah, kasut sekolah, stationery, 
transport, buku, orientasi, bla bla bla

nak settlekan hal kenduri eqbal lagi
carik door gift, cari itu ini
nak settlekan pasal SBPA ai lagik
maklum la duk umah, tak de info
so kena gak bergegas ke ofis
itu ini bla bla bla...
phewwwwwwww
rase macam tak terkejar nak buat tu semua
*lap peluh kat dahi*

apa pun, rasa-rasa semua dah mula settle
nak balutkan buku teks anak
isi form itu ini

hal kenduri pun rasa-rasa hampir settle
cuma tinggal nak jalankan acaranya ajer

SBPA apa semua tu pun udah selamat
even pada mulanya ai sign untuk SSM
tapi big boss dah called dan terangkan dengan jelas
last-last ai sgn juga SBPA

pasal transport eiman ke sekolah pun udah settle

tinggal itu ini sikit-sikit lagik yang masih perlukan perhatian
oh termasuk LNPT
yang ni mungkin akan amik masa ai sikit

then nak
settlekan yuran elham & eqbal kat taska
sebab tahun depan elham dah stat masuk playgroup
ada extra class untuk dia - swimming, iqra' & gymnastic

lagi apa yer
rase-rase tu je la keja-keja menjelang ujung tahun 
sebelum masuk ke tahun baru

apa pun
happy new year 2012 to uols!
muahxxxxxxxxxxxxxxxxxxxs!!!





picca-googled!





0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...