FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

06 January 2012

Hari Orientasi Abang Eiman

ini entry basi tahun lepas
macam kan lama sangat tahun lepas tu
padahal 27 disember 2011 je
baru baper minggu yang lalu
tapi disebabkan kebizian nan terlampau
setarap bizi-bizi para menteri
tu sebab entry ini tertunggak




ini adalah pemandangan di dalam kereta 
sewaktu mahu menghantar abang eiman
ke sekolah kebangsaan raja muda [integ] kat seksyen 4 shah alam
bukan main excited lagi 2 badik tu
pagi-pagi sangat hover berkaca mata hitam
hihihihi

wajah ceria 2 badik


sampai sekolah abang eiman dah start buat muka sayu plus cuak
namun tak de pulak menangis
tak pe la
1st time katenya


beratur pergi ke kelas untuk ujian diagnostik
2 ari kemudian baru keluar result
maksudnya 29 disember 2011 larh
alhamdulillah beliau lulus dengan jayanya


ini pulak waktu rehat
makan time
time neh kemain kompiden dia kata ujian tu senang
dan dia kata dia leh jawab
itu katenya bila kami soal
mujur benar katanya
dia boleh jawab dan lulus
alhamdulillah sekali lagi


oke itu saja cerita kali ini










0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...