FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

18 January 2012

Ketat, Mantap dan Mengaum!



wahhhhhhhhhhh tajuk
memang cari bahan kontroversi kan
hew hew hew

tak de lah, saja nak share sumting
yang ai rase bagus untuk bodi dan diri sendiri
errrrrrr mungkin juga kepada sleep partner
ulpssssssss!
hew hew hew

currently ai am taking this

dan 


yang jamu mak dara tu 
ai memang amik selepas set bersalin ai habis
set bersalin ai yang dah abis tu
nenek ai yang buatkan
tapi sebab nak kena booking dan 
nak kena balik kampung amik jamu tu
tak ada masa pulak 'time' tu
dan ai pulak nak 'cepat' 
so ai pun grab je dari sini
harus promo
bisnes kawan katenya kan...
hew hew hew
dan senang; juga cepat sampai di depan mata

juice perawan tu pulak
ai baru je amik
sebab katenya boleh memperbanyakkan susu badan
harusssssssssssssssssss terus grab tanpa pikir 2-3 kali
hahahahahahaha
memang la sejak gigih menjadi ibu 
yang berazam mahu memberi susu ibu kepada anaknya
produk yang ada kena mengena dengan perkataan
increase milk, milk booster, bla, bla, bla harus nye teruja lebih
hew hew hew

so far ai rase memang selesa, bahagia dan gembira
bila consume 2 produk tu
itu sahaja testimoni ai
dalam maksudnya kalau mahu dirungkaikan
hew hew hew

itu sahaja cerita ai kali neh
dan sekali lagi promo
boleh order di
hew hew hew

=)



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...