FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 February 2012

Acara De Santai Piknik By Taska Sarjana Pintar




ya ampun
entry neh lamaaaaaaaa tertunggak
asik bertangguh aje nak publish ke blog
hihihihihihi

apa pun nak cakap
acara neh memang besh
veri the santai
plus pagi-pagi minggu ahad tu tak buat apa
marilah kita berpiknik bersama teachers mereka dan ibu bapa yang lain juga
acara ini di organise oleh pelatih UPSI
well done girls!

acara start pukul 8.15 am
tapi weols sampai lewat
maklumlah ada 4 bala tentera neh lewat skek la pergerakannya
plus malam tu ai diserang mastitis kali pertama
huhuhuhu
pastu agak kelam kabut nak menyediakan pot luck
mujurnya bahagian ai cuma menyediakan pasta goreng jer
tapi ai add on dengan rojak buah

sampai tasik udah ramai ibu bapa yang berkumpul
dan mujurnya acara pun baru bermula
cepat-cepat cari port dan serahkan makanan
lepas tu mari kita enjoyyyyyyyyy!!!



eqbal bersama teacher normahnya
sweet kan senyuman teacher nor tu


the mommy yang gumuk
berlapis-lapis lelemak di pewot dan dagu
huhuhuhuhuhuhuh

eqbal pun nak bersenamrobik jugaaaaaaaaaa!

okeh semuaaaaaa
tiru macam sayaaaaaaaaa....

pujuk elham join acara senamrobik
pagi tu mood dia agak swing!

the daddy and eiman
cargassssssssss bersenamrobik!
rock the world

pastu ada pertandingan binaan arca daripada straw
weols kalahhhhhhh
hahahahaha
harussssssssss

the mommy and sons





acara habis dalam pukul 11.30 am
alhamdulillah
pulang dengan senyuman
dan hati yang gembira 
juga dengan perut yang kenyang












nota kaki:
kalau acara ini dibuat acara tahunan bagus juga
boleh berkenalan dengan famili yang lain
dan mengeratkan silaturrahim sesama kami
=)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...