FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

21 March 2012

Eqbal Is Admitted

eqbal da demam dari last wik

tapi on off, ari ni demam, esoknya okey, tak pun malam ni demam, esok pagi suhu normal

sebelum tu dia dapat inject vaccin kat klinik kesihatan

so ai tot eqbal is demam biasa biasa sahaja...

untill satu malam tu suhu badan dia panas betul

cecepat bukak semua baju dia dan lap dengan air sampai sejuk semula

esok paginya ai bawa ke shah alam specialist hospital (salam) untuk wat test darah

tak sempat kuar result segala, doktor terus suggest warded

sementara nak tunggu insurans approve dan dapat masuk bilik, kena x ray segala


pead bilang sel darah putih dia terlalu tinggi

which kalau baby boy normal bacaannya dia adalah 15

tapi ari pertama bacaan darah putih dia is 41.++ which is memanggggg terlalu tinggi

bacaan kali kedua makin naik 50.++

gelabah tapi ai try to react normal

mau tak gelabah...mau tak runsing kalau dah jadi mak mak ni

selain tu eqbal kena wat fisio jugak sbab ada selesema  dan batuk

juga kena buat nebulizer selain kena amik antibiotik segala...


hurmmmm, esok ada wat blood test lagi

harap harap bacaan darah putih dia da menurun

segala treatment yang dia da amik react dengan baiknya kat bodi dia

cepat sehat tau sayang mommy ni


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...