FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

30 March 2012

Follow Up Check Up


eqbal dan dedi
tengah tunggu giliran nak masuk jumpa doktor
tapi bukan main bizi lagi dedi yer
kiri kanan pegang phone...






petang tadi pegi ke SALAM

eqbal ada appointment dengan PAED

dr. nazir namanya

so far eqbal okeh, sehat dan aktif

cumanya dia buang air tu najis dia agak cair

masa kat hospital ari tu ai ada suarakan masalah ni

tapi dr. nazir kata ianya tak ada apa yang perlu dirisaukan sebab panas dalam badan

itu yang menyebabkan najisnya cair

lagi pun najis tu bukan semata mata cecair

tapi masih mengandungi ketulan lain

dan sebab masalah najis cair tu masih ada

sampai ke hari appointment tadi

ai suarakan la perkara tersebut kat dr. nazir tu

dr. nazir kata ia memang mengambil masa yang agak panjang sedikit

untuk bodi eqbal benar benar pulih setelah demam ari tu

tapi sebab bukan ai sahaja yang bimbang

teacher yana, eqbal's teacher pun risau juga

dr. nazir pun bagi ubat cirit dan prebiotik untuk usus eqbal

harap harap lepas ni tak ada lagi masalah najis cair tu yer sayang...

yang lain so far so good

eqbal makin aktif dan menunjukkan tanda tanda nak mula merangkak dah...

minggu depan dah masuk 6 bulan

da start kena google resepi baby

:-)

Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...