FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

09 May 2012

Puree Perisa Labu



ini adalah menu baru eqbal

bahan asasnya adalah labu

tapi ai add on dengan kismis hitam

sedikit beras dan halia

kenapa ai letak beras adalah kerana anak ai ni pure melayu

makanan ruji rakyat malaysia adalah nasi mari kita bubuh nasi supaya dia biasa dengan makanan ruji itu satu masa nanti

dan kenapa ai letak halia sedikit adalah untuk menghilangkan angin

since orang dok kata labu tu angin la apa lah kan

campur semua, masukkan saja dalam slow cooker dan bila dah siap blend saja

so itulah rupanya seperti di atas

walau ruper tader, tapi manis ader...

muakakaka

harapnya eqbal sukalah dengan menu baru yang mami sediakan ni


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

didil said...

medina suke gile labu sampai skang kak.hehe

elise said...

mebi labu tu kan manis, tu yang budak budak suka...suka tengok anak sua sua mulut nak makan nak makan kalau kita suap kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...