FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

10 May 2012

Samsung Corby II


baru baru ni hubby bertukar, eh bukan hubby yang bertukar, tapi line telefon beliau yang bertukar dari meksis ke diji...dan oleh kerana beliau memang baek ati, okeh yang baek ati itu memang dah lama terbukti, takyah la nak ai citer lagi bab tu, jadinya beliau membeli satu lagi nombor subline untuk wife dia yang chubby ini, eh ai le tu kan! hahahahahaha...

oleh kerana juga ai tak ada henpon yang bersesuaian, okeh yang ini alasan yang sengaja ai wujudkan, padahal ada je henpon lama yang tak digunakan lagi kat umah ni, beliau menambah baik kebaikan ati beliau dengan membelikan ai sebuah henpon yang bertajuk SAMSUNG CORBY II...kaler sebijik macam kat atas tu, yessss of coz pinky uols...gembira pasal dapat line free plus henpon free...

aler henpon murah jer RM299 sahaja tunai, ai pun baek ati juga sebab tammo pow dia yang mahal mahal sebab banyak lagi komitmen lain yang perlu difikirkan...wah mithali sangat kan?

so ai ada 2 line tepon, meksis dan diji...yang line diji tu boleh la bergayut lama lama dengan hubby! ehemmmmm... :-)

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Jiejah @ Iza said...

aaauuuwwww baik nya incik asben , meh bg akak seketul enpon ekekke.

elise said...

alerrr, muras je klau nk banding ngan henpon akak...ehehehehehe, tp udah free, gumbira rase di ati...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...