FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

04 May 2012

Sentap Tawww!

satu malam ketika menonton tivi, di ruang tamu rumah ai, acara bersantai dan bersenang lenang...mulut pun terasa agak ringan bertanya suatu soklan yang mencabar

ai: yang, yu rasa ai gemok tak?

him: ermmmm, tak lah...berisi sikit jer...

ai: (dengan mata bersinar dan penuh cahaya)
maknanya ai kena kurangkan sikit je la lagi berat badan yea?

him: ehh, tak lah...banyakkkkkkk yang kena turunkan...

ai: huhn? arghhhh mencik arrr!


di lain masa, ai bertanya lagi soklan yang ai tahu ianya akan menyentapkan diri sendiri

ai: perot ai ketara ke buncit?


him: iyer...


ai: ..... (menyedut dan menghembus nafas dengan panjang sekali) 
kekadang yu terlalu jujur, sampai sakit ati mendengarnya...huwaaaaaaaa!!!





okeh fine ai gomoks, nanti lah ai kurus, solid molid, meleleh air lio yu tengok bodi ai, tunggu, tunggu satu masa nanti...errrkkkk, hai tapi ntah bila la one fine day tu ai akan kurus, solid dan bergetah...tapi tak pe, kita positip jer, tunggu dan terus menunggu...



sekian citer ai, orang yang malas bersenam, kuat makan tapi berangan mahu kurus...mihihihihihihihi...




picca: googled
(ini sekadar gambar hiasan, ai tak le segomok ini...mihihihihihi)




Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

didil said...

akak dah kurus lah.tak rupe anak dah tiga pun.serius!!!

elise said...

huk huk huk, tapi hubby akak tak suke, dia suke akak kuwos...tu yang gigih nak bagi badan slim balik...ada satu ari tu siap kata tak cam akak sebab dari jauh nampak akak debab! huwaaaaaaaaa...harus tensen dan cari solusi untuk mengkuruskan badan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...