FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

19 June 2012

Long Silent.Short Update

lama giler ai tak hapdet belog
huhuhuhuhu


cerita 1 - EIMAN
anak mommy yang sorang ni memang bagus
kesihatan bagus
pelajaran so far pun bagus
tahap kerajinan pun bagus
harap-harap kekal prestasinya begitu
ameen!

one thing yang ai noticed is
he is so creative lately ni
kekadang tu dia amik kertas, staple itu ini, gam itu ini, lekat itu ini, tadaaaaaaa
jadi lah topi perang, jadi la wallet, jadilah boneka orang orang-orangan menggunakan paper
hurmmm, rasenya side yang kreatif ni mengalir dari sebelah ai
maklumle ai kan kreatif orangnya
huk huk huk
puji diri sendiri lebeh baik dari ngutuk, 
nanti berdose kepada diri sendiri
wakakakakakakakaka

cerita 2 - ELHAM
my lil' tiny elham ni
sian dia, first kena ciken pox
dah terpaksa kuarantin, post balik ke kampung sebab takot berjangkit ngan abang n bebi
memanggggggggggggg ada yang kata bagus la kena time kecik2 ni,
lagi pun once in a lifetime
katenya
tapi ai tak rela nk jaga bebi ai yang masih tak reti nak ngadu tu kena ciken pox
plus sian dia, baru lepas kena measles ari tu

then lepas baik ciken pox beberapa minggu kendia
kena lak food poisoning
muntah-muntah dan cirit birit tak benti plus sakit perot
huk huk huk
poor my lil elham
dah kena admitted kat SALAM 4 hari 3 malam
kenalah dedi dia berjaga ke sana pula since mommy punya cuti dah mula sendu
la ni dah sehat dah
semuga terus sehat ye sayang
ameen

cerita 3 - EQBAL
sangat meligat merangkak, explore new thing
dan dah pandai bertindak balas kalau orang tickles perot dia
pandai menggumam, menyembur dan mencakar muka
yes, muka ai kekadang calar balar kerana cakaran beliau

dan hari yang elham discharge from SALAM
adalah hari eqbal pulak admitted sebab pneumonia dia
huk huk huk 
sian dia...tapi not to worries
dia sudah sehat dan terus sehat hendaknya
ameen


okeh, itu sahaja update dari ai untuk kali ni
sekian

chaloooo~
:)




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...