FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

26 June 2012

Mari Lihat Laporan Prestasi Anak

jumaat last week dapat surat meminta ibu bapa datang ke sekolah untuk sign report kad...gigih lepas ai berdeting ngan kawan kelab (akan ai citer kendian) di meisan restaurant, quality hotel, dan mr. hubby pun pulang dari solat jumaat, garus terus ke sekolah anak, eksaited pun iyer...hahaha...harus kan! lagi pula sukatan pelajaran sekarang guna kaedak kssr, tak macam zaman ai dulu kbsr dan penilaian dibuat oleh guru berdasarkan kertas kerja yang dibuat ileh anak...so dah tak de la exam ke apa ke...mungkin ai tak biasa kaedah baru ni, rasa agak sesuatu di situ...never mind! terus ke cerita selanjutnya...


ai sampai ke kelas eiman, tengok memang ramai kaum ibu dan selebihnya kaum bapa juga ada yang datang bersama-ibu & bapa untuk melihat laporan prestasi anak-anak...terus que dan berbual ngan kaum ibu yang lain, tak de topik khusus, just chitchat to kill time...masa ai sampai tu, eiman begitu la fokus buat kerja, ai dan dedi dia sampai pun dia tak perasan! khusyuk betul... :-)


sampai giliran ai untuk tengok laporan anak, hurmmmmmm...actually, i dun expect much...bukan juga bermaksud apa-apa...cumanya ini baru pertengahan tahun, darjah satu pula tu...perjalan masih panjang, asal tidak ketinggalan jauh dari ralan rakannya ai bersyukur sangat dah...apa pun, ai bangga juga melihat keputusannya....tidak sesia usaha kami suami isteri untuk melihat anak berjaya...apa pun, perjalanan masih panjang....semuga prestasi abang eiman terus meningkat hendaknya...amin! :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

♥ KELUARGA 17 ♥ said...

as mertua....ai pun bangga jugakkk... ;-P

elise said...

khennn? harus bangga...tahun depan giliran besan pulop tengok kad prestasi nantu ai tu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...