FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

20 June 2012

Shuz...





sejak bersalinkan eqbal

ai hanya berkasut flat
bermacam kaler dari yang kaler itam, coklat, pink, purple, beige 
dan bermacam color lain lagik









gambar di bawah adalah hiasan cuma
hasil carian pak google






ini adalah kerana arahan mr. hubby
'katenya' ai dukung eqbal
so not good dear, not so good to wear high heels sambil dukung anak
kang dibuatnya terpelecok kaki camner?
yer la, disebabkan ai ni isteri yang 'to'at' read: taat
ai pun hanya menyarung flat shoes


akan tetapi pada satu pagi
ada ke patut dia suh ai catwalk
puiiiiiiiiiii
tak de napsu nak catwalk pun kalau pakai flat shoes ni
nak catwalk bendanya pun kan?
hahahahahahahaha
terusssssssssss dia tarik balik arahan suh sarung semula high heels
since eqbal pun dah mula membesar
gitewwwwwwwwww
harus teruja


tak sabar nak sambar wedges baru
nak sarung high heels
nak catwalk semula
watch out bebeh!
yumsssssssssss...









gambar di atas adalah hiasan jua
hasil carian puan google






0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...