FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

17 July 2012

Mari Bikin Pottery

inilah punca lately ni ai malas hapdate belog, ai dah stuck kat game ni...adoiiiii, berantu sungguh la...tak dan nak wat apa, sebab asik la nak melayan game ni...oleh itu sila lah maafkan hambe kerana jarang meng'up' entry...hahahahahaha, propa sungguh! macam kan kau retis orang nak heran ko hapdate belog ke idak, apa ektiviti seharian ko yang sampai ko busy sangat nak hapdat belogoblog ni kan...

tapi ayat eksen ai, heiiii, diz iz my belog, so up to me la mau up entry kayak gini pungggg...miahahahaha, pangggg sedas baru tau! ok lah mau sambung bikin pasu, mau jual ribu raban! wahhhhh, mokcik kayoooooooo!

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...