FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

06 August 2012

Persiapan Raya

gambar kat atas tu idak le menggambarkan diri ai pom, tapi saja letak...kasik aura beraya sakan lebey sikit...hahahahaha, ntah apa kena mengenanya pom ai tak pasti, rasa tak relevan pom ada...kikikikikikiki

sebenarnya mood beraya belum berapa nak mari lagi, tapi mengenang akan anak-anak, ai gagahkan jua sopim itu ini yang berpatutan, baju melayu mr. hubby dan anak-anak slalunya mak ai le yang jahitkan, baju ai pulop slalunya mak ai potongkan, ai le gagahkan diri untuk menjahitnya, idak le ngarap kat mak100% yer...tu kalau tingin nak bling bling pun, kena la gagahkan diri menjahitnya juga...baju lain dah 50% kut beli...tinggal nak tambah sikit je lagi...mungkin tambah sorang dua tiga lai jer lagi, eh benarnya nampak je dua tiga lai, tapi sebab anak dah tiga, sila darab tiga yer...kikikikiki...

tapi kuih muih raya tahun ni memang ai tak der bernafsu sangat nak beli...hahahahaha...ai rasa mungkin banyak kerepek merepek je kut yang ai beli nanti...atau saat akhir pun ai rasa sempat je lagi kalau nak membeli pun kan...

lagi, persiapan untuk kelengkapan diri sendiri mungkin boleh diambil kira 70% ready...cuma, ari tu ai ada nampak kasut kat butik primavera, cun seh, sepadan le ngan kaler henbeg ai, tapiiiiii...disebabkan ai ni duk la terasa mungkin ada kasut lain yang lebey cantek dari pilihan pertama ai tuh, ai pun 'lepas'kan la ia...tapi biasalah, tamak haloba, napsu tu tak mampu dikekang, dan akhirnya sampai saat ni, masih lagi tak bertemu kasut yang menjadi idaman ati, dan buat ai bengang separuh mati sebabnya, sampai la ni ai duk terbayang kasut pilihan pertama ai tu, dan malangnyaaaaaa...kasut tu dah out of stock, okeh...sile nangis tersedu sendiri! padan muka kat diri sendiri! huwaaaaaa, tension wooooooooohhh!

owhhhh, lagi...seperti biasa, ai tak de buat open house, tapi mengalu-alukan kedatangan tetamu yang mahu beraya...itu saja...daaaaa...

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...