FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

13 August 2012

Review Product: Bioglo Clear Pore Deep Cleansing Mask

sedang sibuk menyiapkan persiapan akhir raya, tetiba di saat akhir lupa pasal muka pun nak beraya juger..acaner? mujorrrr ada product cosway yang diberi nama clear pore deep cleansing mask ni...hahahahahaha, maklom la, nak wat facial tak sempat dah tak ada masa, bisi menggentel kueh raya, menjahit baju, pasang langsir...phewwwwww, banyak lagik checklist 'to do' sampai lupa nak set appointment nak wat facial kat saloon, spa, dot dot dot....nak booking pun dah full kan...ecewahhhhhh, kemain panjang mukadimahnya yer...

kini, dengan adanya masker ini, sambil gentel kueh pun boleh je jadi! mana nak dapat? dun wori, beli je dari mana-mana outlet cosway,tak pun kirim kat kawan yang menjadi member cosway, tak mahal pun reganya, kalau tengah promosi memang le murassss sangat dan berbaloi gituk...okeh, enuff pasal semua tu, ai nak bercerita pasal keberkesanannya pulak...

firstly ai memang puas ati ngan product ni...sebab lepas pakai memang kulit terasa halus dan licin...nih bukan blackhead dan whitehead je tanggal, tapi bulus romas yang halus di muka pun tanggal, jadinya lepas tanggal masker ni, kalau uols apply mekap kat muka pun cun jer berseri....maklomlah, kulit umpama sehalus kulit bayi, nak apply mekap pun smooth je gitewwww...ayat mereview tak leh blah! hahahahahaha...tapi serius, nak tanggalkan masker ni dari muka sikit punya azab daaaaa...lagi lah kalau terkena bulus romas yang kasar, phewwwwwww...berayor gak mata menahannya, tapi nak cantek katenya, bertabah sajalah!

okeh, sempat lagi ni kalau uols membeli dan memakainya, dan akhir kata...selamat bercantek di pagi raya!

;-)

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...