FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

30 August 2012

Review Produk: Ephyra! ^___^





nom nom nom, ketagih ephyra! sedap wallaweeeeeeiiii!!!





hew hew hew, belom tulis apa-apa lagik
ai gelak malus sambul tutop mulut
orang dah lama consume 
dan canteks glows dan flawless muka segala
ai baru nak buat review tanpa caj
kih kih kih
tak per la, better late than never katanya
hahahahahahaha


saja nak share ngan uols produk terbaru yang ai consume
it's EPHYRA ladies and gentlemen's..

selama ni ai just memerhati dulu dan membaca testimoni pengguna ephyra
ai nak terus beli dan mengambil ephyra tak berapa yakin lagik
biasalah kena la  baca review dulu
apa yang bagus, apa yang tidak pasal produk ni
so far banyakkkkkkk yang bagus ai baca pasal produk ni
dan lagi yang buatkan ai nak cecepat consume ephyra is
menjelang nak raya ni lah
pimples ai naik kat muka
kalau satu dua tak apa
ia umpama cendawan lepas hujan
subur dan mencanak satu satu kat muka
dah tu muka dulu jenis jarang dilawati jerawat
bila sesekali tumbuh banyak tu
tangan pun teruja nak memicitnya
hasilnya berparut berbirat muka ai
sampai mr. hubby tegur
'apesal muka sayang sekarang bercalar balar'
calar balar uols katenya
waduhhhhhhhh, gawat dehhhhh!

so ai terus la dengan pantasnya meng-email peej 
*wah wah wah, macam kan kau kamceng sangat dengan peej panggey peej peej gitewww, tapi kalau ai tak panggey peej, panggey guano pulop ye dop?
untuk mendapatkan ephyra

buy 2 boxes for RM380 makkk aiiii, rega tershekik sudahhh...
tapi sebab ai bijak
ai ajak la adik ai beli sekali
jimat cermat sudahhh
kalau tak tu 1 box is RM200
save la RM10 khennn...
kikikikikiki

ni ai share kelebihan ephyra

Kelebihan EPHYRA
1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
in progrees...hew hew hew
tapi yang beshnya, tumit kaki dah tak merekah lagik dah
syok la gesel-gesel kaki ngan mr. hubby!
ulpsssss~

2.Membantu memulihkan wajah yang bermasalah
jerawat mula terkawal dan parut mula memudar...
hubby bilang 'sayang nampak comel' eheeemmmm...

3.Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
ni pun in progress jua, harap-harap dapat dilihat dengan kadar segera

4.Formula anti penuaan yang berkesan
hurmmmm, harapnya cepat la ketara
being in 30's ni mula risau pasal penuaan
buahahahahahaha

5.Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
yang ni ai noticed yang rambut less gugur
ai loike!!!

6.Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi
bagus untuk kesihatan pewot, bila pewot sehat,
sistem pembuangan turut sehat!
yo yo oooo ajer ai tulih gini!

7.Melancarkan system pencernaan dalam badan
mak oiiiii, lawasssss gilers!!!

8.Mengurangkan kadar kolesterol
yang ni ai tatau

9.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
hurrmmm, ni tak berapa nak pasti
tak berapa nak perasan la

10.Meningkatkan system imunisasi anda
ok gud for me! 
dah tuo gini bagus lah kalau ada yang boleh meningkatkan lagik sistem imunisasi dalam bodi

11.Mengatasi masalah imsonia
so far ai memang jenis mudah je tido
so tak perasan sangat kalau ai consume ephyra pom
kalau yang ada masalah insomnia mebi akan perasan kan...

12.Mengawal berat badan dan meningkatkan metabolisme
baru sangat consume, belum boleh nampak
tapi kalau betul, mak suka noxs!

13.Melegakan sakit dan radang sendi
ni ai tak boleh nak kenal pasti

14.Menjaga kesihatan kardivaskular
ni ai tak sure


satu lagi yang ai suka pasal ephyra is
rasanya adalah super lazat!
dulu ai pernah la amik collagen brand *tettttttttttttttttt*
terpaksa dipotong atas dasar keselamatan
tapi rasa dia, fulamakkkkk...macam telan plastik rasanya, payau
wahhhh, macam kan ai pernah telan plastik kan
hahahahahahaha

slalunya ai bancuh ephyra ni dengan jus oren
katenya kadar serapan adalah lebih tinggi dan bagus
phewwww, panjang berjela ai tulih pasal ephyra nih
lepas ni buleh la ai pulop jadi duta ephyra
wahhhhhhhhhhhh tak hagak hagak khennnn
hew hew hew~~~




1 comments:

IzZa HaDi said...

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...