FALL IN LOVE WITH MORE FREE TEMPLATES! CLICK HERE TO GET YOUR OWN SMITTEN BLOG DESIGN... »

ADVERTISEMENT

15 September 2012

Open House B.A.D


dah masuk tengah bulan september pon masih tak update belog...
aishhhh, nak kata layan facebook sesangat pun idak...
layan twitter atau instagram pom idak
hurmmm, tak pa lah...adat kut sebab ai bukan la pemblog tegar
hehehehehe
lagi pun ada ke orang kesah sangat ai update ke tak?
*puiiiiiiiiiiiiii*


okeh, tahun ni ai tak buat open house [OH]
macam kan ai buat OH tiap tahun...
hahahahahahahaha
last year buat pun mengejut jer
hihihihihi

tak pa, sebabkan itu, layan jer la citer bergambar ni
OH ni buat kat ofis
every year tema bertukar
kalau taun lepas tema arabic
makanan pun arab
hiasan pun ala arab
cuma tak de penari gelek arab jer
tahun ni tema adalah INDIA!!!
tapi tema makanan dan hiasan jer la
tayah nak melebih-lebih pulak
kang tetamu datang peliks pulop
ni raya aidilfitri ke deepavali ye dok?

so menu adalah nasik daun pisang
sedapppppp

okeh itu main dish
yang lelain banyak lagik food lain
since kami pun buat pot luck
ada juga order mee bandung, laksa johor dan murtabak
nyum nyum nyum
kalau boleh semua nak rasa
kalau boleh semua pun nak makan

gambar ada banyak yang diambil
tapi sebab tumpang kamera orang
terima jer la gambar ni yang ada...


okeh ini sebahagian klik upis ai
tahun ni rase veri the meriah kari 
hahahahaha



tak abis-abis pegang kotak pizza dominos tu kan


boleh kut amik si farah ni jadi model pizza dominos yang terbaru
kekekekekeke
jangan marah farah, nanti kena jual...



ini pulak tetamu khas ai
vavavavavavavava
harus berjemput berhantar sampai depan pintu
makan bersuap berhidang bagai
hehehehehehe



okeh itu ajer
abes

*tatau nak ending tulis apap

4 comments:

didil said...

oooh akak kat bad.kat parcel e blok ape eh?

elise said...

sayang, akak bukan kerja kat putrajaya la sayang... :)

didil said...

eh lupe.pernah tanye ekkk.heheh.soryyyyy

elise said...

tak pe, rajin-rajin la sikit update belog sayang ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...